OVER MIJ

ANJA VAN VOORTHUIZEN

“Maakt ook complexe dossiers eenvoudig en begrijpelijk!”

Ik ben jarenlang manager geweest bij een grote landelijke zorgverlener. Natuurlijk kreeg ik daar ook te maken met ingewikkeld verzuim en stroperige re-integratie. Dat wakkerde bij mij een vuurtje aan, dat nooit meer gedoofd is.

Toen ik in 2013 de kans kreeg om over te stappen naar de functie re-integratiespecialist, greep ik deze met beide handen aan. Inmiddels heb ik al behoorlijk wat vlieguren gemaakt als register casemanager verzuim en heb ik ook als loonwaarde-expert mijn strepen verdiend.

Kiest u voor Casemanagement op Maat, dan kiest u voor:

Een praktische benadering van uw verzuimvraagstukken

Creatieve benutting van de speelruimte binnen wet- en regelgeving

Optimale ondersteuning voor én na de 104 weken verzuim

Heldere communicatie

Positieve activering van zowel management als medewerkers

Ik sta geregistreerd als register casemanager (CROV/RCM) en ben daarnaast gecertificeerd loonwaarde-expert. Maar naast deze expertise haalt u ook een nuchtere persoonlijkheid in huis, die mensen weet te motiveren tot het zetten van de juiste stappen.

Mijn bijzondere troefkaart? Een collega vatte het zo samen: “Anja benadert en analyseert complexe dossiers op zo’n manier, dat een oplossing eenvoudig wordt.” Volgens mij slaat dat de spijker op zijn kop!

Bent u op zoek naar een doorbraak in een hoofdpijndossier? Wilt u sparren met een ervaren verzuimexpert? Neem contact met mij op!